Halamid-D

Vanaf 28,95

(€ 35,03 incl. 21% BTW)
Artikelnummer: VA300060 Categorieën: ,

Veip Halamid-D is een desinfectiemiddel dat zijn werkzaamheid ontleent aan gebonden chloor en zuurstof. Halamid-D is een zeer effectief desinfectiemiddel voor oppervlakken van transportmiddelen en verblijfplaatsen van dieren. Halamid-d wordt onder meer ingezet in de agrarische en veterinaire sector voor het ontsmetten van laarzen, wanden, vloeren, kooien, etc. Het product heeft een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof. Het product is leverbaar in emmers van 1, 5 en 10 kg.

– Mild en effectief tegen bacteriën en virussen
– Niet corrosief op metalen en andere materialen
– Geen resistentievorming
– Zeer stabiel, ook als oplossing behoudt het dagen lang zijn werkzaamheid mits goed bewaard
– Doseergemak door maatschepje in emmers
– Ook geschikt voor veetransport wagens

Het product gaat een chemische reactie (oxidatie, feitelijk een verbrandingsreactie) aan met micro-organismen waardoor resistentievorming is uitgesloten. Het is effectief tegen verscheidene dierziekten, waaronder de vogelgriep, varkenspest, mond en klauwzeer en het virus van Aujeszky. 25%.
Het actieve chloor (25%) wordt door Halamid-D afgestaan in de hoeveelheid die nodig is voor een maximaal desinfectieresultaat. Het middel heeft een hoog gehalte aan stabiele, werkzame stof en geeft daardoor voorspelbare en betrouwbare desinfectieresultaten onder uiteenlopende omstandigheden. Halamid-D wordt inclusief een maatschepje geleverd waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig te doseren is. Het poeder lost gemakkelijk op in water (maximale concentratie 15% bij 20 oC). Door het milde karakter is Halamid-D niet corrosief op metalen en andere materialen.

Halamid-D wordt veel toegepast in; de agrarische en veterinaire sector, dierenarts praktijken, diervoedingsmiddelensector en aquacultuur.

Dosering: 1-2 kg op 100 ltr. water.

Werkzame stof(fen): natrium-p-tolueensulfonchlooramide 81%

Specificaties:
Merk: Veip
Soort: Halamid-D
Inhoud: 1, 5 of 10 kg
Toelatingsnummer: 8241N

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland.

EAN-code
Merk

,

Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Bijlagen

Scroll naar boven