Zuig- en persslang 6″ | KKV koppeling + zuigstuk – 5mtr

Artikelnummer: 605426 Categorieën: , Prijs op aanvraag

Complete gierslang met zuigstuk, handvat en KKV koppeling (v-deel) met slangklemmen, de slang heeft een diameter van 6”. De gierslangset wordt doorgaans gebruikt voor het verpompen van (meng)mest, maar is ook geschikt voor het verpompen van (vuil)water. De binnenwand van de spiraalmestslang is glad, dit zorgt voor minimale drukverlies. De mestslang is wordt compleet en gemonteerd geleverd.

– Extreem slijtvast
– Bestand tegen ozon
– Lichtgewicht, goed hanteerbaar

De slang heeft een inwendige diameter van 152 mm en een uitwendige diameter van 170,2 mm. De wanddikte van de slang bedraagt 8,9 mm. De mengmestslang wordt compleet geleverd en bestaat uit: koppelstuk (KKV perrot), handgreep, puteind (zuigstuk), slangenklemmen en 5 meter flexibele spiraal zuigslang. De zuigslang heeft een lange levensduur en is uitermate goed hanteerbaar.

Specificaties:
Binnendiameter slang: 152 mm
Buitendiameter slang: 170,2 mm
Wanddikte: 8,9 mm
Lengte slang: 5 m
Materiaal binnenzijde: PVC
Materiaal buitenzijde: PVC
Maximale werkdruk: 2 BAR
Maximale zuigkracht: 0,9 BAR
Barstdruk: 6 BAR
Temperatuurbereik: -10 °C tot 60 °C
Buigradius: 600 mm

Let op; volume artikel. Vanwege het volume van dit artikel zijn wij genoodzaakt om extra verzendkosten te berekenen. Wanneer het afleveradres zich in provincie Friesland bevindt vervallen de extra verzendkosten, wij leveren het product dan met ons eigen vervoer af. Neem voor deze standaard levering contact met ons op.

EAN-code

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven