Airpress elektrische takel 400/800kg

Artikelnummer: 600047 Categorieën: , Prijs op aanvraag

De Airpress elektrische takel, met een indrukwekkende hefcapaciteit van 400/800kg, is ontworpen om uw hijsbehoeften te vervullen met efficiëntie en betrouwbaarheid.

Kenmerken:
Krachtige prestaties: Met een indrukwekkende hefcapaciteit van 400/800kg biedt de elektrische takel de kracht die nodig is voor diverse hijsklussen, waardoor u moeiteloos zware lasten kunt tillen.

Betrouwbare elektrische aandrijving: De takel is voorzien van een duurzame elektrische aandrijving, wat zorgt voor soepele en consistente prestaties. Dit verhoogt de efficiëntie van uw werkzaamheden.

Veilige bediening: De takel is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder een noodstop en overbelastingsbeveiliging. Zo kunt u met gemoedsrust werken, wetende dat de veiligheid van uw omgeving gewaarborgd is.

Duurzaamheid en kwaliteit: Vervaardigd door Airpress, staat deze takel garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat het bestand is tegen zware omstandigheden en langdurig gebruik.

Eenvoudige installatie en bediening: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is de installatie van de takel eenvoudig en de bediening intuïtief. Dit bespaart u kostbare tijd en moeite bij het opzetten van uw werkplek.

Veelzijdige toepassingen: Of u nu werkzaam bent in de agrarische sector, bouw, werkplaats, magazijn, deze takel is geschikt voor diverse toepassingen en draagt bij aan een vlotte werkstroom.

Gewicht: 19kg
Afmetingen: 450 x 200 x 280mm
Zwenkbereik: 180°
Kabeldiameter: 5.1mm
Hefvermogen (direct/katrol):400/800 kg
Lengte touw direct/zijwaarts:12/6m
Hefsnelheid direct/spoel: 8/4m/min
Vermogen: 1.350kW
Temperatuur: 0 – 40 °C

Blok en haak behoren tot de standaarduitrusting

Investeer in de Airpress Elektrische Takel 400/800kg en ervaar de perfecte combinatie van kracht, betrouwbaarheid en veiligheid. Optimaliseer uw hijsprocessen en verhoog de efficiëntie van uw werkzaamheden met deze hoogwaardige elektrische takel van Sietse Jorna.

EAN-code

8712418336320

Maat

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven