Elektrische klauwbekapbox GDS | hydraulische lift, achterklep en zijschotten

De elektrische/hydraulische GDS-Hoofcare klauwbekapbox is een robuuste volbad gegalvaniseerde box, bedrijfsklaar uitgerust om uw koeien makkelijk zelf te kunnen bekappen. De klauwbekapbox is standaard voorzien van een extra W-fixeerbeugel om de achterpoot van de koe nog beter vast te zetten. Daarnaast is deze bekapbox voorzien van een hydraulisch aangestuurde achterbeugel, hydraulisch aangestuurde lift en elektrisch aangestuurde zijschotten. De hydraulische lift brengt de klauwbehandelbox omhoog waardoor de koe 60 cm hoger komt te staan, hierdoor wordt het de ideale behandelbox. De zijschotten gaan samen met de buikband omhoog en omlaag, om te voorkomen dat de koe haar kop opzij uit de box steekt.

Deze klauwbekapbox is speciaal ontwikkeld voor melkveebedrijven die een vaste klauwbekapbox nodig hebben. Ook geeft deze opkapbox extra mogelijkheden omdat ze goed te gebruiken is als behandelbox om bijvoorbeeld koeien droog te zetten, uiers te ontharen etc.

De zeer complete elektrische/hydraulische klauwbekapbox is standaard voorzien van:
– Hydraulisch aangestuurde lift
– Hydraulisch aangestuurde achterklep
– Elektrisch aangestuurde zijkleppen
– Zelfsluitende texas-vangdeur.
– Mechanische fixeerbeugel achterop.
– Vijf 220 volt electromotoren: beide voorpootsteunen, brede buikriem en achterpootlier.
– Tweemaal dubbele vanghekken aan weerzijden van de bekapbox.
– Vloer is van tanenplaat met een rubbermat om uitglijden te voorkomen.
– Gereedschaphouder met werklamp en 230volt aansluiting.
– Rubbermat over gehele vloer.
– Extra W-fixeerbeugel voor de achterpoten.

Vloer
De vloer is van tranenplaat met een vaste rubbermat om het uitglijden van de koe zoveel mogelijk te voorkomen. Aan de achterkant is de box verbreed om er voor te zorgen dat de koe minder snel langs de box stapt. Ook is hierdoor het omgooien van de box door de koe onmogelijk geworden. De koe staat op een verhoogde vloer zodat er rechtop staand gewerkt kan worden. Om te zorgen dat de box altijd stabiel staat is één poot verstelbaar.

Gereedschapsdrager
De elektrische box is voorzien van een draaibare gereedschapsdrager. Deze kan om de box heen gedraaid worden zodat men altijd gereedschap bij de hand heeft, of men nu voor- of achterpoten moet bekappen. Aan de gereedschapsdrager kan men een haakse slijpmachine ophangen, materialen in een bakje plaatsen en spray in een houder plaatsen. De gereedschapsdrager is verder voorzien van 3 stopcontacten en een heldere Led lamp voor goed licht op uw werk.

Afmetingen:
Lengte: 190 cm
Voorpootsteunen: 135 cm
Binnenbreedte: 72 cm
Buitenhoogte: 225 cm
Binnenhoogte: 167 cm

Mogelijke opties
– Transportas met kruiwagenarmen

Gratis bezorging binnen Friesland, bezorging in andere provincies in overleg.

Indien u meer informatie wenst kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

EAN-code

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven