Scatterbird Mark 4 vogelverschikker | set + accu

516,12516,12

Prijs inclusief 21% BTW 624,51
Artikelnummer: 160052 Categorie:

Vogels en wilde dieren kunnen veel schade aan uw land en gewassen aanrichten. Schade kost geld en wilt u dan ook graag voorkomen. Voor het verjagen van vogels en dieren kunt u verschillende verjagers gebruiken. Het gebruik van een knalapparaat is een zeer effectieve manier.

Het knalapparaat Scatterbird Mark 4 is een modern knalapparaat, voorzien van de nieuwste snufjes. Het apparaat maakt gebruik van luide knallen om de vogels en dieren te verjagen en is zeer effectief bij hoge windsnelheden. U dient het knalapparaat in te stellen met behulp van een app op uw mobiele telefoon. De voordelen van dit vernieuwde type zijn: elke dag verschillend aantal knallen, u kunt de interval elke dag veranderen, verschillende start- en stoptijden, keuze uit actief en non-actief per dag. Het programma is te laden d.m.v Bluetooth. Het apparaat heeft een bereik van 3 tot 4 ha.

Let op! U dient zelf te zorgen voor een (propaan)gasfles. Om het knalapparaat te bedienen heeft u een smartphone met de Portek Scatterbird app nodig?

Instellingsmogelijkheden:
– Elke dag een verschillend aantal knallen
– Interval kan elke dag anders zijn
– Keuze per dag: verschillende start- en stoptijden
– Keuze tussen elke dag actief of niet
– Programma laden d.m.v. Bluetooth
– Instelbaar geluidsniveau
– Mogelijkheid om ‘s nachts te laten knallen (i.v.m. nachtactieve dieren zoals wilde zwijnen)
– App met mogelijkheid diverse instellingen (per seizoen en/of locatie) op te slaan, mits u de GPS-locatiebepaling toestaat).

Geschikt voor het verjagen van: Aalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters, Fazanten, Ganzen, Kauwen, Konijnen, Kraaien, Kwikstaarten, Lijsters, Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Raven, Reeën, Reiger, Roeken, Roofvogels, Spreeuwen, Vlaamse gaaien, Vossen, Wilde zwijnen en Zwanen

Dit product is goed te gebruiken op deze plekken: Agrarische bedrijven, Vliegvelden, Parkeerplaatsen, Afval terreinen, Voederkuilen, Golfbanen, Industrieterreinen, Parken.

Wordt geleverd inclusief een 12 volt interne accu, bijpassende lader en poten.

Bereik: 3 tot 4 ha

Afmetingen: 105 x 50 x 90 cm
Gewicht: 14 kg
Formaat verpakking: 50 x 38 x 64 cm

EAN-code

5039371030007

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top