Aquasol zouttabletten ontharder 25kg

7,957,95

Prijs inclusief 21% BTW 9,62
Artikelnummer: 300139 Categorieën: ,

Ingedampte zouttabletten voor de waterontharding van het merk Aquasol. Zouttabletten voor waterontharding zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in wateronthardingsinstallaties, bijvoorbeeld in particuliere huishoudens, hotels en restaurants, ziekenhuizen, reinigingsinstallaties, wasserijen etc. De tabletten hebben een hoge zuiverheid, en lossen gelijkmatig op zonder residuen. Het zout heeft een optimale tablettenvorm en is geschikt voor zowel de private- als industriële sector. De tabletten zijn geperst onder extreem hoge mechanische druk, zonder toevoeging van antiklontermiddel.

De tabletten zijn van hoogzuiver vacuümzout en lossen eenvoudig en zonder reststoffen in water op, helpen bij de regeneratie, voorkomen kalkafzettingen en garanderen een correcte werking van de ionenuitwisselingsinstallatie.

Aquasol zouttabletten bestaan uit zeer zuiver, volledig oplosbaar ingedampt zout en garanderen zodoende de efficiënte en storingsvrije werking van de wateronthardingsinstallatie. De speciale vorm van de zouttabletten biedt een optimale oplosbaarheid en oplossnelheid.

Eigenschappen:
– Gewicht: ca. 15 gram per tablet
– 25 kg per zak

Omverpakking: 40 zakken per pallet.

EAN-code

5020631774540

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top