Roterende veeborstel Comfort Cow 24v | blue

1.495,00

Prijs inclusief 21% BTW 1.808,95
Artikelnummer: 800207 Categorieën: , ,

Deze Comfort-Cow 24V Blue met een blauw frame is een schuine, roterende borstel die de koe zelf omhoog kan duwen. De extra lange as en ergonomische vorm van de Comfort-Cow 24V Blue is ideaal voor het borstelen van een groot oppervlak en moeilijk bereikbare plaatsen zoals kop, rug, staartinplant en de zijkant van de koe. De borstel heeft twee draairichtingen, linksom en rechtsom. Elke keer dat hij opstart, draait hij de andere kant op. De bostel start nadat deze door de koe omhoog of omlaag bewogen wordt. Eén borstel is voldoende voor 50 tot 60 koeien en er is weinig tot geen onderhoud nodig.

De 7 voordelen voor u op een rij:
1) Touchstart
Door toepassing van intelligente software start de borstel zodra de koe de borstel met de nek omhoog lift. Daarnaast zal de borstel ook starten indien een koe de borstel met haar kin naar beneden drukt.

2) Energiezuinig
Met het gebruik van een 24 Volt motor is het energieverbruik van de borstel extreem laag.

3) Geen uitlooptijd
De borstel heeft geen uitlooptijd en stopt daardoor direct met draaien zodra het contact tussen het dier en de borstel verbroken wordt.

4) Twee draairichtingen
De borstel kan in beide richtingen draaien. Hiermee zal de borstel altijd kort terugdraaien indien deze vast mocht lopen.

5) Veilig
De borstels zijn uitgevoerd met een overbelasting veiligheid. Hiermee zal de borstel bij te hoge weerstand of bij warmte stoppen en hiermee de veiligheid van u, uw dier en uw omgeving waarborgen.

6) Maximaal borsteleffect
Door gebruik van een robuuste nylon borstel is het borsteleffect maximaal. Dit voor de korte maar zeker voor de lange termijn omdat de borstelharen nagenoeg niet vervormen.

7) Hoge hygiëne
De Nylonborstel heeft als voordeel dat de borstelharen nagenoeg niet vervormen. Dit betekend dat het vuil beter gelost wordt uit de borstel waarmee de borstel vele malen hygiënischer is.

Specificaties:
– Elektromotor: 230 V, 50 HZ
– Motorvermogen: 370 W
– Borsteldiameter: ø 390 mm
– Borstellengte: 781,5 mm
– Borstelsnelheid: 58 rpm
– Voeding: 24V
– Verbruik per uur: 0,12 kW
– Afmeting: (H x B x D) 1629 x 1016 x 980 mm
– Gewicht: ca. 36 kg

Standaard kleur: blauw

De levertijden van ComfyCow Comfort-Cow roterende veeborstel kunnen afwijken.

EAN-code
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Bijlagen

Scroll naar boven