Formaline 37% 20kg – wegwerpcan

Vanaf 20,95

Prijs inclusief 21% BTW 26,56

Staffelprijzen

Aantal Prijs per stuk/verpakking
1 21,95
6 + 20,95 -1,00 excl BTW
Artikelnummer: 100129 Categorie:

LET OP: Formaline 37% mag alleen afgenomen worden met een geldig UBN nummer en wordt niet verkocht aan particulieren. Geef uw UBN nummer door in de notitie van uw bestelling. Zonder geldig UBN nummer wordt de bestelling niet geleverd.

Formaline (ook wel Formaldehyde) doodt bacteriën, werkt preventief tegen tussenklauw ontsteking en draagt bij aan een betere klauwgezondheid. Regelmatig gebruik van voetbaden is nodig om de klauwgezondheid te verbeteren en het aantal aandoeningen tot een minimum terug te brengen. Preventief kan er bijvoorbeeld een mengsel van kopersulfaat en formaline voetbad worden toegepast. Een mengsel van kopersulfaat/zinksulfaat en formaline zijn effectieve en veel gebruikte producten in een voetbad (5% kopersulfaat, 3 tot 5% formaline).
Het middel niet in direct contact met dieren laten komen, met uitzondering van de hoeven. De formaline van Sietse Jorna heeft een sterkte van 37% en is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

– Zeer sterke desinfecterende werking
– Zorgt voor harde klauwen
– Preventief tegen Mortellaro

Gebruiksaanwijzing: Vul een schone bak, eventueel voorzien van een vloermat, met water en voeg het middel toe. Plaats de bak zodanig dat het vee er goed doorheen loopt.

Dosering: 5% Formaline (5 liter Formaline op 100 liter schoon water). De oplossing gedurende maximaal 24 uur, na het vullen van het voetbad, gebruiken. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen en wanneer het sterk is vervuild met organisch materiaal.

Dit product is een technisch product, niet bedoeld als feed, food of farmaceutisch ingrediënt.

Inhoud: 20kg per jerrycan

Omverpakking: 32 stuks per pallet

Formaline 37% wordt geleverd in wegwerp jerrycans, deze cans kunnen niet geretourneerd worden.
Door het gewicht van dit product kunnen de verzendkosten en francobedragen afwijken.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland.

EAN-code

8712458530151

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven