Lammerenmelk Novilam-50 10kg

34,7734,77

Prijs inclusief 9% BTW 37,90
Artikelnummer: 100006 Categorie:

A-Kwaliteit melkpoeder, melkvervanger voor schapen- en geitenlammeren. Deze lammerenmelk is een poeder dat met water aangemaakt kan worden zodat een kunstmelk ontstaat.

Novilam 50:
– Geschikt voor emmer-, speen- en machinevoedering
– Bevat 50% magere melkpoeder
– Maximale groei
– Melkvervanger voor schapen- en geitenlammeren.

Bereidingswijze:
– Bij schapen: 180-200gr poeder per liter water
– Bij geiten: 140-160gr poeder per liter water
– Mengtemperatuur: 45-55ºC, krachtig mixen.
– Drinktemperatuur: 40-41ºC te zijn.

Geitlammeren
Voor geitlammeren is de aanwezigheid van magere melkpoeder in de kunstmelk van minder belang, maar het geeft wel een mooie en probleemloze overgang van biest naar kunstmelk.

Schapenlammeren
In het begin is de lebmaag van een schapenlam veel groter dan zijn andere magen, daarom is een lam meer gevoelig voor het soort voer dat het krijgt. Om er zeker van te zijn dat de melk op de juiste manier wordt verteerd en opgenomen is voor schaaplammeren een kunstmelk met magere melkpoeder zeker aan te raden. Op een leeftijd van 20 weken zijn de verhoudingen tussen de magen significant verandert en is de lebmaag de kleinste maag.

Deze lammerenmelk is een poeder dat met water aangemaakt kan worden zodat een kunstmelk ontstaat. Deze kunstmelk is geschikt voor moederloze opfok van lammeren of als bijvoeding wanneer de ooi niet in staat is om de lammeren zelf van voldoende melk te voorzien. Dit is bij een drieling of vierling vaak het geval. Deze lammerenmelk is geschikt voor emmer-, speen- en machinevoedering.

Inhoud: 10 kg

EAN-code
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top