Droogstand bolus Sietse Jorna 24x 110gr.

204,00

Prijs inclusief 9% BTW 222,36
Artikelnummer: 911079 Categorieën: ,

Verbeter de gezondheid en productiviteit van uw melkvee met onze hoogwaardige droogstand bolus. Deze speciale formule, ontworpen voor Sietse Jorna, ondersteunt een soepele overgang van uw koeien naar de droogstandsperiode. Ontdek hoe onze bolus bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw vee voor optimale prestaties tijdens de lactatie.

Waarom de Droogstand Bolus van Sietse Jorna?

Gezonde Overgang: Een soepele overgang naar de droogstandsperiode is essentieel voor de algehele gezondheid van uw koeien. Onze bolus is speciaal ontworpen om deze overgang te ondersteunen, waardoor de stress tot een minimum wordt beperkt.

Optimale Voedingsondersteuning: Onze bolus bevat essentiële voedingsstoffen die zorgen voor een evenwichtige voeding tijdens de droogstandsperiode. Dit draagt bij aan een gezonde groei van het ongeboren kalf en de herstel- en opbouwprocessen van uw koe.

Verbeterde Weerstand: Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling versterkt onze Droogstand Bolus de natuurlijke weerstand van uw koeien, waardoor ze beter bestand zijn tegen ziekten en infecties.

Verminderde Gezondheidsrisico’s: Door te investeren in de gezondheid van uw vee tijdens de droogstandsperiode, vermindert u het risico op complicaties tijdens de lactatieperiode en bevordert u een langdurige en succesvolle melkproductie.

Dosering: 1 Bolus per dier vanaf 2300kg lichaamsgewicht.

Toediening: Oraal met een daarvoor geschikte bolus applicator.

Werking: na toediening ongeveer 70 dagen.

Samenstelling: Magnesium oxide, calciumcarbonaat, raapzaadolie gehard.

Aangeraden wordt om voor gebruik advies van een dierenarts of voedingsdeskundige in te winnen met betrekking tot de balans in het voederrantsoen.

Geproduceerd volgens GMP+ richtlijnen.

EAN-code

8752132653211

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar boven